Kit Digital

Kit digital - Lloc web i gestió de xarxes socials

PROGRAMA KIT DIGITAL COFINANÇAT PELS FONS NEXT GENERATION (EU)
DEL MECANISME DE RECUPERACIÓ I RESILIÈNCIA

El programa Kit Digital dels Fons Europeus Next Generation EU és un programa d’ajudes en el qual es destinaran més de 3.000 milions d’euros per a la digitalització d’empreses espanyoles d’1 a 49 empleats amb un màxim de 12.000€ subvencionables, compost per 10 categories digitals.

Àbac Rètols col·labora amb agents homologats per la CEE per tramitar i gestionar els ajuts KIT DIGITAL. L’assessorem i li oferim les solucions digitals que la seva empresa necessita. 100% subvencionable.Logos digitalitzadors

SOLUCIONS QUE OFERIM

Aprofiti l’oportunitat de digitalitzar la seva empresa amb les ajudes econòmiques del Kit Digital. Amb les solucions que li oferim, tindrà presència digital.
Li creem la pàgina web o les seves xarxes socials sense que hagi de preocupar-se de res.


Kit Digital - Desarrollo web

LLOC WEB I PRESÈNCIA A INTERNET

Expansió de la presència a internet de l’empresa mitjançant la creació d’una pàgina web i/o la prestació de serveis que proporcionin posicionament bàsic a internet perquè les persones el trobin fàcilment.


Kit digital - xarxes socials

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Promocionar a les empreses beneficiàries a xarxes socials, creant posts i continguts de qualitat. Ens encarreguem de realitzar una estratègia de comunicació a les seves xarxes socials per a optimitzar el rendiment dels continguts que es publicaran, arribant així a més persones.


SOL·LICITI-HO!

Escrigui’ns sol·licitant el KIT DIGITAL i ens posarem en contacte amb vostè.

Nom *

Email *

Telèfon

Consento el tractament de les meves dades . ABAC RETOLS, S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat de contestar a les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com li vam informar en la nostra Política de Privacitat i Avís Legal


Kit Digital