Rètols Corporis

Rètols corporis Terrassa

Fabricació de rètols corporis

Un toc de categoria i distinció a un cost ajustat. Des del metacrilat fins l’acer, treballem amb tot tipus de materials nobles i moderns.

Un rètol corpori és sinònim d’elegància, serietat, solidesa i bon gust. Ja sigui com a rètol principal a l’exterior o com a element corporatiu a la recepció o sala de juntes, mai deixa indiferent.

Les opcions més habituals que proposem són:

  • Metall: acer, alumini, llautó, xapa corten (oxidada), etc.
  • Sintètic: PVC, metacrilat, poliuretà, polietilè, etc.
  • Acabats: polit, envernissat, lacat al forn (amb la resistència d’una carrosseria) o al natural
  • Muntatge: Es pot realitzar sobre un suport rígid o directament sobre la paret o aparador. Opcionalment es pot separar del suport per donar més sensació de profunditat.
  • Gruix: Des de tall de xapa de 2 mm fins a lletres modelades de 10 cm de fons


Rètols corporis il·luminats amb el clàssic neó o l’innovador LED d’última generació per optimitzar el consum. Les opcions en il·luminació són variades: llum frontal, llum indirecta, efecte halo, intermitència, RGB (canvi de color progressiu).

Infinites possibilitats per transmetre infinites sensacions. Consulteu-nos sobre la millor opció per al seu negoci.

Posem a la seva disposició 25 anys d’experiència. I recordi: som especialistes en lletra corpòria.

separador

Contacta’ns

Nom *

Email *

Telèfon *

Consento el tractament de les meves dades . ABAC RETOLS, S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat de contestar a les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com li vam informar en la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

Kit Digital