Pintura publicitària

Pintura Publicitaria Terrassa

Pintura publicitària

On no arriben els mètodes d’impressió moderns, arriba el clàssic pinzell del retolista “de tota la vida”: façanes, persianes ondulades, superfícies rugoses … No hi ha límits!

Si volem retolar una façana d’obra o de xapa ondulada, les opcions es limiten a instal·lar un suport o bastidor sobre el qual muntar una lona o plaques (les opcions més habituals són alumini, xapa galvanitzada, policarbonat cel·lular o dibond) sobre el qual ja podem retolar amb vinil de tall o imprès, o si volem millorar els costos podem aplicar pintura publicitària directament sobre la façana, amb la possibilitat de reproduir qualsevol imatge, text o logotip.

Per descomptat, a diferència de la impressió digital, en aquest cas la mà del professional adquireix gran importància a l’hora de reproduir fidelment la imatge original.

Així mateix, és de cabdal importància conèixer quines pintures utilitzar, ja que l’habitual és que les façanes de grans dimensions estiguin molt exposades a la radiació solar, la qual cosa podria provocar la pèrdua de pigment en qüestió de mesos.

Sense descartar teulades, un espai habitualment diàfan que potser sigui un espai visible des d’una autopista, carretera, aeroport, etc.

Literalment no hi ha límits a l’hora de projectar la nostra imatge o marca, tan sols les dimensions del nostre edifici.

separador

Contacta’ns

Nom *

Email *

Telèfon *

Consento el tractament de les meves dades . ABAC RETOLS, S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat de contestar a les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com li vam informar en la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

Kit Digital