Servei a Franquícies

 Servei a Franquícies

Servei a Franquícies:

Rètols Àbac ofereix el marc ideal de col·laboració entre franquiciador i franquiciat, amb la comoditat d’un únic proveïdor de fabricació, muntatge i manteniment en tota la península. Aquestes són algunes raons per comptar amb nosaltres en el seu projecte d’expansió:

  • Rètols, vehicles, senyalètica, cartelleria, impremta … una sola trucada, un sol interlocutor.
  • Ens adaptem a la filosofia de treball del franquiciador. Podem desenvolupar projectes complets o adaptar-nos a la necessitat específica de la marca. Des del disseny fins a la producció de prototips o sèries. Enviant la seva comanda o desplaçant als nostres muntadors per garantir els millors acabats.
  • Cuidem especialment la relació amb el franquiciat. Sabem l’important que és evitar problemes o conflictes entre franquiciat i franquiciador. En aquest cas, l’experiència dels nostres muntadors cobra rellevància.
  • Oferim la possibilitat de senyalitzar nostres vehicles i roba de treball amb la marca de la franquícia. En casos determinats, el franquiciador potser vulgui oferir la imatge de servei integral, cosa que amb nosaltres és possible.Contacta’ns

Nom *

Email *

Telèfon *

Consento el tractament de les meves dades . ABAC RETOLS, S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat de contestar a les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com li vam informar en la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

Kit Digital