Filtre solar i de seguretat

Protecció solar

Quan el sol és un problema.

La protecció contra la calor que s’adopta en els edificis sol ser insuficient per resoldre el problema. Com a conseqüència es depèn en excés de l’aire condicionat amb el conseqüent excés de consum energètic.

Com a solució, proposem l’aplicació de làmines metal·litzades transparents que rebutgen fins al 80% de l’energia solar, incrementant des del primer moment de la seva instal·lació la sensació de confort i un considerable estalvi energètic.

Expliqui’ns el seu problema, i un assessor li recomanarà la solució més adequada entre l’àmplia gamma de productes especialitzats de que disposem per a la protecció dels seus vidres.


Protecció solar làmines metal·litzades


separador

Decoloració

Un dels majors problemes en els aparadors és la decoloració provocada pel sol en tot tipus de productes: teles, mobiliari, tintes, alimentació, etc.

La solució consisteix en làmines que rebutgen fins al 80% de la radiació solar responsable de la decoloració, aconseguint conservar productes amb el consegüent estalvi per al comerciant , al mateix temps que suposen major protecció per als seus vidres.

¡Consulti’ns i li proposarem la làmina antidecoloració més indicada!


Solució decoloració


separador

Seguretat per als vidres

El trencament d’un vidre suposa un perill potencial pels fragments i estelles projectats que poden provocar danys a persones, mobiliari i objectes.

Les làmines de seguretat amb espessor variable de 100 a 350 micres incrementen la resistència dels vidres alhora que poden arribar a mantenir unides les estelles en cas de trencament, de manera que afegeixen un factor considerable de protecció . Aplicació tant en àmbit domèstic com professional.

¡Consulti’ns i un assessor li proposarà la millor opció per a les seves vidres!


Seguretat per als vidres


separador

Làmines antigraffitti

Per protegir de actes vandàlics, erosió i desgast vidres, metalls i altres materials no porosos, proposem l’aplicació de làmines de protecció antigrafitti , una barrera transparent contra el desgast natural, esprais, etc.

En cas de produir el dany, l’especial composició d’aquesta làmina permet desinstal·lar i reinstal·lar una làmina nova sense deixar residus.


Làmines antigraffitti

Contacta’ns

Nom *

Email *

Telèfon *

Consento el tractament de les meves dades . ABAC RETOLS, S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat de contestar a les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com li vam informar en la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

Kit Digital