La nostra història

L’any 1989, Ferran González va iniciar la seva activitat com a professional del rètol, dedicant-se llavors principalment a la pintura publicitària (persianes, façanes, vehicles…) des d’una petita oficina de 15 metres quadrats. Les eines habituals eren els pinzells.

El 1991 va traslladar el seu petit “taller” a un local de 50 m2 ubicat al carrer Comte Borrell de Terrassa, on va començar a publicitar els seus serveis sota el nom actual: Àbac Rètols. En aquest petit taller es va començar a utilitzar equip informàtic per a la producció de rètols.

El 1995 es va ampliar el negoci a un local de 100 m2, des d’on es va ampliar el ventall de serveis professionals, incloent la llavors recent tecnologia d’impressió digital de gran format. Des d’aquest taller es va començar també a treballar fora de la província, muntant rètols i impressió digital per a diferents franquícies i empreses d’àmbit nacional, el qual ens va portar a traslladar les nostres instal·lacions a la ubicació actual al carrer Pare Llaurador, 195 de Terrassa, amb 250 m2, unes instal·lacions amb fàcil aparcament per als nostres clients.

Àbac Rètols a c/ Pare Llaurador, 195 de Terrassa

Rètols Àbac és una empresa amb àmplia experiència en la fabricació i muntatge de tot tipus de rètols, lluminosos, corporis, de neó, LED, etc. També oferim serveis d’impressió digital, de petit a gran format, retolació de vehicles i un ampli ventall de productes que fan de la nostra empresa una eficaç eina per donar suport a la comunicació visual de tot tipus d’empreses. Som fabricants, raó per la qual ens podem adaptar a les necessitats del client, i el nostre servei de muntatge a tota la península permet a cadenes i franquiciadors disposar de productes de qualitat en tot lloc del país.

Recentment hem afegit a la nostra cartera de productes el subministrament i aplicació de làmines per a protecció solar, antivandàliques i reguladores d’il·luminació .

Hem crescut, i no obstant això seguim gaudint de la feina ben feta, del tracte proper amb els nostres clients, i d’elaborar productes de qualitat amb materials clàssics o moderns. Per a nosaltres és un plaer contribuir a una comunicació eficaç i visible que resulta en beneficis per als qui segueixen confiant en el nostre treball.

Són molts els factors que ens fan diferents, per enumerar alguns:

  • Gran experiència en tot el relacionat amb el rètol.
  • Atenem en Llengua de Signes per a persones sordes.
  • La nostra satisfacció per la qualitat del producte es percep en els nostres acabats.

Le invitamos a comprobar por sí mismo que merece la pena contar con nosotros en sus proyectos de imagen.
El convidem a comprovar per si mateix que val la pena comptar amb nosaltres en els seus projectes d’imatge.

 

www.abacretols.com

Contacta’ns

Nom *

Email *

Telèfon *

Consento el tractament de les meves dades . ABAC RETOLS, S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat de contestar a les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com li vam informar en la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

Kit Digital