Rètols Lluminosos

Rètols lluminosos abacretols

Rètols lluminosos

El rètol lluminós és targeta de presentació del seu negoci al carrer, on puguin veure-li dia i nit. Estandarditzats o a mida, amb frontals de metacrilat, lona, alumini …

Il·luminació clàssica amb fluorescent o innovadora amb LED d’última generació per optimitzar el consum.

Les opcions més habituals en rètols lluminosos són:

  • Calaix retroil·luminat: Calaix d’alumini lacat en color a escollir. El gruix habitual és 135 a 150 mm. La millor opció quan es tracta de cridar l’atenció o dominar un entorn comercial molt lluminós. Opcionalment si ho desitja el client es pot instal·lar amb l’anomenada “llum de cortesia” és a dir, punts de llum situats en el perfil inferior que donen llum a la façana o aparador.
  • Rètol de pantalla: S’il·lumina per la seva part superior amb una pantalla lluminosa el feix de llum pot arribar a banyar fins a terra.
  • Frontal: Pot ser de metacrilat, lona translúcida (la millor opció per a grans rètols) o policarbonat cel·lular (una opció més econòmica que la lona i recomanada per a grans rètols). En rètols amb pantalla lluminosa superior podem instal·lar opcions més econòmiques com PVC de diferents gruixos o composite (DIBOND)
  • Il·luminació: L’opció més comuna pel seu preu és el tub fluorescent, encara que il LED de baix consum ja es pot considerar una opció molt recomanable per la seva durabilitat i ràpida amortització.

Deixi’ns assessorar sobre el rètol lluminós que millor s’adapta a les seves necessitats de comunicació.

separador

Contacta’ns

Nom *

Email *

Telèfon *

Consento el tractament de les meves dades . ABAC RETOLS, S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat de contestar a les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com li vam informar en la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

Kit Digital